Een lokale partij, ja dat zijn wij!

vlagenkhuizen2.jpg12-03-2022 21:33 12-03-2022 21:33

De ChristenUnie-SGP is echt een lokale partij met lokale mensen. We maken onze eigen keuzes die passen bij de lokale situatie in Enkhuizen.

We willen benadrukken dat onze partij echt een lokale partij is. Soms wordt door partijen gesuggereerd dat er iets is als lokale partijen en niet-lokale partijen. Maar dezelfde partijen drijven mee op een landelijke trend die in bijna alle plaatsen vertegenwoordigd is.

De ChristenUnie-SGP is echt een lokale partij met lokale mensen. We zijn diepgeworteld in Enkhuizen en al meer dan 50 jaar constructief en actief in de plaatselijke politiek. We maken onze eigen keuzes die passen bij de lokale situatie in Enkhuizen. Onze partij is er een van Enkhuizers voor Enkhuizers.

We zijn een partij met een stevige basis en heldere visie. We hebben het voordeel van de ondersteuning van twee landelijke partijen. Zo kunnen we gebruik maken van trainingen en inhoudelijke ondersteuning. Het is bijzonder waardevol om ervaringen te horen van partijen die in een andere stad actief zijn en in die stad tegen dezelfde problemen aanlopen. Maar altijd staan we in Enkhuizen zelf aan het roer.

Kortom: Kies lokaal, Kies ChristenUnie-SGP

« Terug