Vanavond bijeenkomst in Nieuwe Doelen over Parkeren

Zebrapad30-01-2020 11:11 30-01-2020 11:11

Vanavond is er in de Nieuwe Doelen een bijeenkomst over Parkeren. Binnenkort staat Verkeer en Parkeren in Enkhuizen op de agenda. Afgelopen jaren is er rondom Verkeer wel van alles aangepakt zoals..

de oversteekplaats voor school De Klaverweid aan de Sebastiaan Centenweg, fietsstroken op Gerard Brandweg en Piets Smitsstraat en de rotonde daar is prachtig geworden met jaarrond bloeiende beplanting en zo is er meer.

Onlangs echter heeft wethouder Struijlaard uitgelegd dat hij met het Parkeerterrein aan de Flevolaan nog niet veel verder is gekomen, heel jammer! Graag willen wij als fractie dat alsnog het raadsvoorstel uit 2017 -om dit parkeerterrein geschikt te maken voor langparkeren voor zeilers en bussen - verder ontwikkeld wordt. Alles in goed overleg met Pipelife natuurlijk. Als het parkeerterrein verder uitgebreid wordt in westelijke richting, zoals al in het raadsvoorstel van 2017 staat, dan zou er genoeg ruimte zijn ook voor personeel van de bedrijven. Vervolgens zou op de P-plaats bij het NS-Station meer plaats vrijkomen voor kort parkeren.

Zo zijn er meer punten uiteraard over Parkeren, dus denk mee deze avond of laat het ons horen via de mail of telefoon.

« Terug